Online κράτηση μέσω Google | Uala Business
grphone+30 2102205088
grphone+30 2102205088
UALA Business

  Online ραντεβού απευθείας από την Google για το κατάστημά σου

  Επίτρεψε στους μελλοντικούς πελάτες να σε βρίσκουν εύκολα και να κάνουν κράτηση στο κατάστημά σου, για την υπηρεσία που τους ενδιαφέρει, με λίγα μόνο κλικ

  Online κράτηση μέσω Google

  Εύκολα και άμεσα. Όταν σε αναζητούν στη Google οι υπάρχοντες ή οι δυνητικοί πελάτες σου θα μπορούν να κάνουν απευθείας κράτηση για την αγαπημένη τους υπηρεσία.

  Δυνητικοί πελάτες

  Η Google είναι η πιο συχνά χρησιμοποιημένη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Η κράτηση μέσω Google θα διευκολύνει την εύρεση δυνητικών πελατών.

  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

  Χάρη στην κράτηση μέσω Google, θα ξεχωρίζεις από το πλήθος των αποτελεσμάτων αναζήτησης, έχοντας ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE ΜΕ GOOGLE

  Πήγαινε την εμπειρία της online κράτησης στο επόμενο επίπεδο

  Κάνοντας κράτηση μέσω της Google, όχι μόνο θα έχεις πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σου, επειδή θα έχεις μεγαλύτερη προβολή στο διαδίκτυο, αλλά και η Funkmartini ατζέντα σου θα είναι πάντα συγχρονισμένη.

  Προβολή και κρατήσεις μέσω Google

  Διευκόλυνε τους πελάτες σου να σε βρουν στη Google, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία online κράτησης μέσω της πιο δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης στον κόσμο. Εκτός από το website σου, το Facebook και το Instagram, η Funkmartini σου επιτρέπει επίσης να προσθέσεις το κουμπί της κράτησης στο Google My Business, επιτρέποντας στους πελάτες σου όχι μόνο να σε βρουν, αλλά και να κλείσουν τα ραντεβού τους άμεσα από τα αποτελέσματα αναζήτησης και το Google Maps.

  Προσέγγισε τα εκατομμύρια των χρηστών της Google

  Για ό,τι ψάχνουν οι άνθρωποι σήμερα - κομμωτήριο, υδραυλικό, μπαρ ή κατάστημα ομορφιάς - χρησιμοποιούν την Google για να το βρουν. Αυτό κάνει την κράτηση μέσω Google τόσο ισχυρή. Οι χρήστες αναζητούν τις υπηρεσίες σου στο διαδίκτυο, βρίσκουν τη καταχώρησή σου και μπορούν να κλείσουν ραντεβού. Η ατζέντα σου θα ενημερωθεί αυτόματα. Ναι, είναι τόσο εύκολο! Είναι η Funkmartini!

  Ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό

  Με τη Funkmartini θα είσαι ένα από τα λίγα καταστήματα που μπορούν να λάβουν νέες κρατήσεις μέσω της Google! Θα αυξήσεις την προβολή σου στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google και μαζί με αυτό τις πιθανότητες να επιλέξουν το κατάστημά σου δυνητικοί πελάτες, χωρίς επιπλέον χρεώσεις κράτησης.

  Συχνές ερωτήσεις

  Η κράτηση μέσω Google επιτρέπει στους χρήστες να κλείσουν ραντεβού απευθείας μέσω Google, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν στην ιστοσελίδα της Uala. Η δύναμη της Google στις μηχανές αναζήτησης είναι εμφανής στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αναζητούν καταστήματα. Χρησιμοποιώντας την κράτηση με την Google, οι πελάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις με ένα μόνο κλικ, ενώ πραγματοποιούν αναζήτηση μέσω Google και Google Maps.

  Πολλές κρατήσεις πραγματοποιούνται εκτός των ωρών λειτουργίας, και με το πολλές εννοούμε ένα εντυπωσιακό 47%. Επομένως, είναι λογικό να θέλεις να προσφέρεις στους πελάτες σου ένα online κανάλι κρατήσεων 24/7 - ιδανικό για όταν δεν μπορείς να απαντήσεις το τηλέφωνο. Επιπλέον, η Google είναι η πιο ισχυρή μηχανή αναζήτησης. Είναι το πρώτο μέρος όπου οι πελάτες προσπαθούν να βρουν και να διαβάσουν περισσότερα σχετικά με τα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων βασικών πληροφοριών όπως διεύθυνση, φωτογραφίες του χώρου και κριτικές άλλων πελατών. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν οι πελάτες κάνουν μια απλή αναζήτηση στη Google, για παράδειγμα "κομμωτήρια στην Αθήνα", τα αποτελέσματα της Google και του Google Maps εμφανίζονται πριν από τα οργανικά. Η κράτηση μέσω Google σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να σε βρίσκουν αμέσως με το όνομά σου, ή και μόνο αναζητώντας καταστήματα σε κοντινή περιοχή, όπως θα εμφανίζονται στους Χάρτες της Google. Το 78% των νέων πελατών κάνει κράτηση μέσω του της Google - οπότε βεβαιώσου ότι το κατάστημά σου μπορεί να λάβει κρατήσεις με τον τρόπο αυτό, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να έχεις νέους πελάτες και νέες κρατήσεις.

  Η εμπειρία των πελατών με τις κρατήσεις μέσω Google βελτιστοποιείται ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή και αυτά είναι τα βήματα που θα κάνουν οι νέοι πελάτες σου:

  1) Ο δυνητικός πελάτης αναζητά ένα κατάστημα στη Google, το βρίσκει και κάνει κλικ στο "Κάνε Κράτηση".
  2) Ο χρήστης είναι επομένως σε θέση να επιλέξει ποια υπηρεσία θέλει, τον υπάλληλο, την ημερομηνία και την ώρα του ραντεβού που διατίθεται από εσένα, μέσω του ημερολογίου της Uala.
  3) Ο χρήστης προσθέτει επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας του και επιβεβαιώνει την κράτησή του.
  4) Στη συνέχεια, ο πελάτης λαμβάνει ένα email επιβεβαίωσης από την Google & τη Funkmartini, ταυτόχρονα με τις υπενθυμίσεις ραντεβού. Μετά το ραντεβού, ο πελάτης θα κληθεί επίσης να υποβάλει κριτική στη Google & τη Funkmartini για την εμπειρία του.

  Φυσικά, όλες οι κρατήσεις μέσω Google ενημερώνονται αυτόματα στο ημερολόγιο της Funkmartini, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα ραντεβού που έχεις ήδη κλεισμένα.

  Για κρατήσεις μέσω της Google, αυτές είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται:

  1) Να έχεις τουλάχιστον το πρόγραμμα Basic της Uala
  2) Το κατάστημά σου πρέπει να είναι καταχωρημένο στη Google
  3) Πρέπει να δημιουργήσεις ή να έχεις ήδη λογαριασμό Google My Business - όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

  Η Funkmartini μπορεί επίσης να σε βοηθήσει

  Μπορεί να έχεις ακούσει για μας εδώ

  Πρόσθεσε τα στοιχεία σου για να ζητήσεις ένα δωρεάν demo

  Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου εντός 24 ωρών

  Ζητώντας πληροφορίες, αποδέχομαι την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τη νομοθεσία 196/2003. Διάβασε για την Πολιτική απορρήτου