Το ηλεκτρονικό ημερολόγιο για κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και spa | Uala Business
grphone+30 2102205088
grphone+30 2102205088
UALA Business

  Το ηλεκτρονικό ημερολόγιο για κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και spa.

  Η ψηφιακή ατζέντα που σου επιτρέπει να οργανώσεις καλύτερα την ημέρα σου, να γεμίζεις τα κενά σου και να διαχειρίζεσαι πολλαπλές κρατήσεις των πελατών σου.

  SMS υπενθύμιση ραντεβού

  Το πρόγραμμα διαχείρισης στέλνει SMS υπενθύμισης και επιβεβαίωσης των ραντεβού αυτόματα, απεριόριστα και δωρεάν σε όλους τους πελάτες σου.

  Ατζέντα πολλαπλών συσκευών

  Η Uala ατζέντα μπορεί να προσαρμοστεί σε MAC, PC, tablet, ipad και smartphone. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να διαχειριστείς τα ωράρια των υπαλλήλων σου, τα ραντεβού και τα έκτακτα κλεισίματα ή ανοίγματα της επιχείρησης σου.

  App αφοσιωμένο σε εσένα

  Οι πελάτες σου μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους online ανά πάσα στιγμή από το Facebook, το προσωπικό τους Uala app ή μέσω της Google. Παράλληλα στην εφαρμογή της Uala μπορείς να έχεις τον τιμοκατάλογο, τις φωτογραφίες και τις κριτικές. Από την ατζέντα σου μπορείς να παρακολουθείς τις κρατήσεις χωρίς να χάνεις τον έλεγχο της επιχείρησής σου. Όλα είναι συγχρονισμένα.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  Πήγαινε την διαχείριση των ραντεβού σου σε επόμενο επίπεδο

  Με μερικά βήματα μπορείς να διαχειριστείς τις βάρδιες, τα ωράρια και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σου. Επίσης με την Uala μπορείς να προσαρμόσεις τις θέσεις & τις καμπίνες εργασίας για να μπορείς να γνωρίζεις τι συμβαίνει στην επιχείρησή σου ρίχνοντας απλά μια ματιά στην ατζέντα.

  Διαχειρίσου τις βάρδιες και τα ωράρια των υπαλλήλων σου

  Με την ατζέντα μπορείς να οργανώσεις και να τροποποιήσεις τις βάρδιες των υπαλλήλων σου ανάλογα με τις εβδομάδες του μήνα.

  Διαχειρίσου τις καμπίνες και έχε τον πλήρη έλεγχο

  Δημιούργησε τις καμπίνες με μερικά κλικ, όρισε την χωρητικότητα ανάλογα με τις υπηρεσίες και διαχώρισε τες με διαφορετικό χρώμα. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις την πλήρη οργάνωση της ατζέντας σου.

  Επαναλαμβανόμενα και χαμένα ραντεβού

  Έχεις τακτικούς πελάτες; Ποιος θέλει να κάνει υπηρεσίες κάθε 2 ή 3 εβδομάδες; Μπορείς να ορίσεις ραντεβού μόνο μια φορά για ένα ολόκληρο χρόνο και η ατζέντα θα ενημερωθεί αυτόματα. Ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει την ημέρα του ραντεβού του; Μπορείς να κάνεις αποκοπή και επικόλληση και να μετακινήσεις το ραντεβού σου με ένα κλικ από μέρα σε μέρα, επιβεβαιώνοντας μόνο την ώρα.

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ

  Δημιούργησε μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη με την Uala χωρίς να χάνεις χρόνο

  Θα έχεις τη δυνατότητα να συλλέγεις όλα τα δεδομένα των πελατών, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Θα έχεις πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά που θα σου επιτρέψουν να κάνεις την εμπειρία κάθε πελάτη μοναδική. Έτσι, θα μπορείς να αφοσιώνεσαι μόνο σε αυτό που αγαπάς: τη δουλειά σου.

  Δεδομένα πελατών, GDPR και συγκατάθεση απορρήτου

  Μπορείς να έχεις μια λίστα όλων των πελατών σου σε ένα προσωπικό μητρώο δεδομένων. Μπορείς να έχεις όλα τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών σου για να στέλνεις προσωποποιημένα email ή SMS. Μπορείς να κατεβάσεις όλα τα δεδομένα των πελατών σου με ένα κλικ και να διαμορφώσεις το απόρρητο και το GDPR.

  Τεχνικές σημειώσεις και ιστορικό πελατών

  Η αποθήκευση και η ενημέρωση των τεχνικών σημειώσεων και ενημερώσεων δεν ήταν ποτέ πιο γρήγορη και εύκολη. Κάθε υπηρεσία ή θεραπεία έχει ένα χώρο για σημειώσεις που μπορεί να ενημερωθεί από κάθε συσκευή. Στις πληροφορίες του πελάτη μπορείς να ελέγχεις το ιστορικό σχετικά με τις υπηρεσίες που έχει πραγματοποιήσει και τα προϊόντα που έχει αγοράσει.

  Όροι πληρωμής

  Μπορείς να διαχειριστείς τις πληρωμές με μετρητά, με κάρτες, με πίστωση και τραπεζική μεταφορά. Μπορείς να διαιρέσεις την πληρωμή ακόμη και σε περισσότερες επιλογές και με αυτόν τον τρόπο το καθημερινό κλείσιμο και η αναφορά θα σου δείξει αναλυτικά, ακριβώς το ποσό που έχεις αποκτήσει. Οι λογαριασμοί δεν θα είναι πλέον πρόβλημα!

  Η Uala μπορεί επίσης να σε βοηθήσει

  Στην Ευρώπη πάνω από 30.000 έχουν ήδη επιλέξει την Uala.

  Πρόσθεσε τα στοιχεία σου για να ζητήσεις ένα δωρεάν demo

  Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου εντός 24 ωρών

  Ζητώντας πληροφορίες, αποδέχομαι την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τη νομοθεσία 196/2003. Διάβασε για την Πολιτική απορρήτου