Τα χαρακτηριστικά Marketing και επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις ομορφιάς μόλις | Uala Business
grphone+30 2102205088
grphone+30 2102205088
UALA Business

  Τα χαρακτηριστικά Marketing και επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις ομορφιάς μόλις ένα κλικ μακριά

  Απόκτησε πελάτες μέσω flash προσφορών και πακέτων έκπτωσης. Προσέλκυσε τους πελάτες και διατήρησε τους με αυτόματα και προσωποποιημένα μηνύματα και καμπάνιες.

  Εκπτώσεις και προσφορές

  Με το διαχειριστικό μπορείς να δημιουργήσεις εκπτώσεις, προσφορές, πακέτα και συνδρομές που μπορούν να πουληθούν online. Η περιποίηση των πελατών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και γρήγορη.

  Email και SMS με φίλτρα

  Απευθείας από το πρόγραμμα μπορείς να στείλεις SMS και email σε μερικά βήματα, προσαρμόζοντας τις εικόνες και τα κείμενα 100%.

  Gift Card και κάρτες επιβράβευσης

  Οι VIP κάρτες που αγοράζονται online, παρέχουν ρευστότητα στα καταστήματα ακόμη κι όταν αυτά παραμένουν κλειστά. Δημιούργησε εκπτώσεις, για να δώσεις το προνόμιο στους πελάτες σου να αισθανθούν ξεχωριστοί και να αυξήσεις την αφοσίωσή τους.

  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

  Απόκτησε νέους πελάτες online με προσφορές

  Με το πρόγραμμα της Uala μπορείς να δημιουργήσεις πακέτα συνδρομών για τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες, να κάνεις προσωποποιημένες εκπτώσεις και να δημιουργήσεις VIP κάρτες. Οι πελάτες σου θα αισθανθούν προνομιούχοι και θα θέλουν να επιστρέψουν στο κατάστημα.

  Vip και Gift Card

  Γενέθλια, Ημέρα της μητέρας ή του πατέρα; Δώσε στους πελάτες σου τη δυνατότητα να αγοράσουν online μια υπηρεσία που μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο δικό σου κατάστημα κι αν το επιθυμείς με κάποιο ποσοστό έκπτωσης. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις νέους πελάτες.

  Συνδρομές και online πακέτα

  Μπορείς να δημιουργήσεις συνδρομές ή πακέτα υπηρεσιών με έκπτωση και να τα πουλήσεις online. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείς τους πελάτες σου και τη ρευστότητά σου ακόμα κι όταν το κατάστημα είναι κλειστό.

  Flash Προσφορές

  Έχεις κάποιο κενό μέσα στην ημέρα ή στις επόμενες 24, 48, 72 ώρες; Με την Uala μπορείς να δημιουργήσεις flash προσφορές σε μεμονωμένες υπηρεσίες και η ατζέντα σου θυμίζει πότε η προσφορά λήγει. Θα εμφανίζονται στη σελίδα σου στην Uala.

  MARKETING ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Η επικοινωνία με τους πελάτες σου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη

  Στείλε newsletter, προσφορές και sms χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα φίλτρα. Πρόσθεσε εικόνες και call to action με λίγα κλικ. Το κάθε μήνυμά σου θα απευθύνεται στον σωστό πελάτη.

  Πρότυπα έτοιμα για αποστολή

  Από το πρόγραμμά σου έχεις ήδη έτοιμα πρότυπα προς αποστολή που θα είναι πάντα ενημερωμένα. Αύξησε την αφοσίωση των πελατών σου κάνοντάς τους να επιστρέψουν στο κατάστημα και κατά συνέπεια αύξησε τα έσοδά σου.

  Ανάκτηση χαμένων πελατών

  Τα στατιστικά θα σου επιτρέψουν να καταλάβεις ποιοί πελάτες σου είναι “χαμένοι”. Στο διαχειριστικό σου θα βρεις έτοιμο πρότυπο για να στείλεις στους πελάτες που δεν έχουν επισκεφθεί το κατάστημά σου εδώ και καιρό και να τους κάνεις να επιστρέψουν.

  Email γενεθλίων

  Στο σύστημα θα βρεις ένα έτοιμο email για ευχές γενεθλίων για να στείλεις στους πελάτες σου. Μπορείς να αποφασίσεις αν θα το στείλεις στην αρχή του μήνα ή αν θέλεις να προσφέρεις και μια προσφορά ή έκπτωση.

  Προσωποποιημένα φίλτρα

  Το να περιποιείσαι τους πελάτες σου είναι ο καλύτερος τρόπος να τους ενθαρρύνεις να επιστρέψουν πίσω στο κατάστημα. Απόφασε σε ποιον θέλεις να στείλεις SMS ή email ανάλογα με τις ανάγκες του, χάρη σε ένα ή περισσότερα φίλτρα. Μπορείς να το στείλεις ανά πάσα στιγμή ανάλογα το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις.

  Η Uala μπορεί επίσης να σε βοηθήσει

  Στην Ευρώπη πάνω από 30.000 έχουν ήδη επιλέξει την Uala.

  Πρόσθεσε τα στοιχεία σου για να ζητήσεις ένα δωρεάν demo

  Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου εντός 24 ωρών

  Ζητώντας πληροφορίες, αποδέχομαι την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τη νομοθεσία 196/2003. Διάβασε για την Πολιτική απορρήτου