Η διαχείριση της αποθήκης για επαγγελματίες ομορφιάς και κέντρα αισθητικής | Uala Business
grphone+30 2102205088
grphone+30 2102205088
UALA Business

  Η διαχείριση της αποθήκης για επαγγελματίες ομορφιάς και κέντρα αισθητικής

  Αλλάζει δραστικά όλα τα δεδομένα για την διαδικασία της αποθήκης, από τις παραγγελίες, στην προσθήκη και αφαίρεση προϊόντων μέχρι την παραλαβή και πώλησή τους από το κατάστημα. Από τώρα και το εξής, η Uala θα φροντίζει για όλα αυτά στην επιχείρησή σου.

  Αποθήκη

  Από τον Δεκέμβριο η αποθήκη δε θα είναι πλέον πρόβλημα. Μέσω του προγράμματος της Uala μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο παραγγελιών με ένα κλικ και να το στείλεις στον λογιστή σου. Υποδιαιρείται στις κατηγορίες αποθεμάτων, προϊόντων και τιμών.

  Παραγγελίες προμηθευτών

  Από το διαχειριστικό σου μπορείς να στείλεις νέες παραγγελίες στους προμηθευτές σου με ένα κλικ, οποιαδήποτε στιγμή,ακόμη και το Σάββατο ή την Κυριακή και να έχεις το πλήρες ιστορικό των παραγγελιών σου ενημερωμένο σε πραγματικό χρόνο.

  Προσθήκη και αφαίρεση προϊόντων

  Όταν φτάνουν οι παραγγελίες από τους προμηθευτές μπορείς να ενημερώσεις την αποθήκη σου με ένα κλικ. Το πρόγραμμα διαχείρισης ενημερώνει αυτόματα τις νέες ποσότητες. Μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο με τα προϊόντα για εσωτερική χρήση με μία μόνο κίνηση, ώστε να γνωρίζεις πόση ποσότητα χρησιμοποιείς, εξοικονομώντας χρόνο.

  ΑΠΟΘΗΚΗ Uala

  Η ηλεκτρονική αποθήκη βοηθά να αποφύγεις την σπατάλη και τις ζημιές κατά τον κύκλο εργασιών.

  Τα προϊόντα που παραμένουν καιρό στην αποθήκη σου θα είναι πλέον παρελθόν. Χάρη στην Uala θα έχεις πάντα τον πλήρη έλεγχο της αποθήκης σου.

  Εισαγωγή λίστας προϊόντων

  Η προσθήκη των προϊόντων στην αποθήκη είναι πλέον εύκολη διαδικασία, γιατί έχουμε ήδη εισάγει τις λίστες με τις τιμές των μεγαλύτερων brand από επαγγελματικά προϊόντα. Όλα έχουν χωριστεί σε κατηγορία, υποκατηγορία, barcode και τιμή.

  Οργάνωση

  Μια αναφορά είναι αφιερωμένη στη διαχείριση των προϊόντων ανά brand και ανά κατηγορία. Μπορείς να εξάγεις τα δεδομένα σου σε CSV οποιαδήποτε στιγμή και να γνωρίζεις ποια προϊόντα και σε ποιες ποσότητες χρησιμοποιείς περισσότερο εσωτερικά, στην πώληση, ποια χρειάζονται διόρθωση ή είναι σε απόθεμα.

  Κίνηση προϊόντων

  Μπορείς να αξιολογείς την ορθή ή εσφαλμένη κίνηση των προϊόντων σου. Το πρόγραμμα σου προτείνει τη μείωση των προϊόντων που είναι σε υπερβολικό απόθεμα. Θα σου δείξει αυτά που είναι κάτω από το απόθεμα και εκείνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα. Επίσης, θα μπορείς να συγκρίνεις το κατάστημά σου με την ορθή κίνηση των προϊόντων στην Ελλάδα και να πετύχεις “επιθετικές” προσφορές, ώστε να ενισχύσεις τις πωλήσεις των προϊόντων που έχεις καιρό στην αποθήκη σου.

  ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  Παρήγγειλε από την εφαρμογή στο smartphone όπου κι αν βρίσκεσαι.

  Η αποστολή των παραγγελιών μπορεί να είναι απλή και αυτόματη και μπορείς να την ενεργοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμη και όταν οι προμηθευτές σου δεν είναι διαθέσιμοι, δηλαδή ακόμη και την Κυριακή.

  Σύστημα υπενθύμισης επανάληψης παραγγελίας

  Με το σύστημα διαχείρισης της αποθήκης, μπορείς να ορίσεις το κατώτερο όριο αποθέματος στα προϊόντα πριν επαναληφθεί η παραγγελία. Ο αριθμός των προϊόντων σε απόθεμα θα γίνει κόκκινος όταν φτάσεις στην κατώτερη προκαθορισμένη ποσότητα και θα σου υπενθυμίσει να κάνεις αμέσως νέα παραγγελία στον προμηθευτή σου.

  Αποθήκη

  Το διαχειριστικό της Uala είναι ενημερώνεται σε δευτερόλεπτα. Από το Δεκέμβριο μπορείς να εξάγεις με ένα κλικ το excel αρχείο και να το στείλεις στο λογιστή σου. Έτσι, με την ηλεκτρονική σου αποθήκη μπορείς να αφήσεις πίσω σου τις ημέρες με τα υπερβολικά χαρτιά για την απογραφή.

  Παραγγελία online

  Με το πρόγραμμα μπορείς να στείλεις νέες παραγγελίες στους προμηθευτές σου και να παρακολουθείς την κατάσταση της παραγγελίας. Τη στιγμή που πραγματοποιείς την παραγγελία, την οποία πάντα μπορείς να ενημερώνεις, μπορείς επίσης να εισάγεις παραπάνω ποσότητες με βάση την αναγκαιότητα κάθε μεμονωμένου προϊόντος. Ο προμηθευτής θα λάβει ένα ολοκληρωμένο αρχείο. Με την άφιξη των προϊόντων στο κατάστημα με ένα κλικ θα έχεις το απόθεμά σου ενημερωμένο.

  Η Uala μπορεί επίσης να σε βοηθήσει

  Στην Ευρώπη πάνω από 30.000 έχουν ήδη επιλέξει την Uala.

  Πρόσθεσε τα στοιχεία σου για να ζητήσεις ένα δωρεάν demo

  Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου εντός 24 ωρών

  Ζητώντας πληροφορίες, αποδέχομαι την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τη νομοθεσία 196/2003. Διάβασε για την Πολιτική απορρήτου